torsdag, maj 31, 2012

Gulvtæppe - Finish!!

Så lykkes det mig at få færdiggjort projekt "gulvtæppe" - jubii :D
Det endte med at fylde knap 110 cm. i diameter - jeg ville dog gerne have haft en runde mere af først farven koral og derefter af farven lilla, men da garnet ligesom slap op undervejs måtte min plan ændres. Jeg syntes dog alligevel, at det er blevet rigtig fint og giver et godt farvespil inde på værelset.

Så fint et gulvtæppe
Gulvtæppe - 110 cm. i diameter

Inspiration og opskrift fundet hos Lutter Idyl, klik her
Egne indlæg om projekt "gulvtæppe", klik her









            



mandag, maj 28, 2012

De dejlige pinsedage



Nutella & Grin





Krukker & Solskin






                         Nyder solen & brunch på Vivaldi i Frederikssund



"Mors dag bedet" er færdigplantet (turen med kosten har jeg dog stadigvæk tilgode)

Med mor på shopping





                             Pinsesammenkomst & zpaghettisjov



Mine smukke bonderoser skyder

Hygge i Bjørn & Sofies nye gårdmiljø

Badebassin & afslapning








        Irish Coffee        

     i bedste retrostil




Mine første suttesnore

Jeg har nu prøvet mig frem med endnu et par hæklet suttesnore, og jeg er faktisk selv blevet ret glad for resultaterne - Møffe virker nu også meget begejstret og propper dem glædeligt i munden.




onsdag, maj 23, 2012

Milepæl

En kæmpe milepæl i både mit og Annas liv er nået - den lille dame har sovet fra kl. 19.30 til kl. 6.00 uden at vågne!! Gips, og moren her har for første gang i over otte måneder fået SEKS OG EN HALV times søvn i træk helt UDEN at blive afbrudt af noget som helst - det kunne jeg sagtens vende mig til. Jeg krydser alt hvad jeg har for at det fortsætter og ønsker alle derude en fantastisk lun sommerdag. 

(Jeg tror klart at det må fejres med sådan en senere...)



mandag, maj 21, 2012

Bule & Shopping


Der er aldrig noget så galt, 
at det ikke er godt for noget


Selvfølgelig er det rigtig skidt, at bilen har fået en kæmpe bule i bagsmækken, men først of fremmest syntes jeg, at det er rigtig heldigt, at det er manden selv der har stået for den, også er det jo heller ikke helt skidt at vores mekaniker ligger i Roskilde - for hvad er det nemlig lige der ligger i Roskilde? STOF & STIL!, hvilken jeg selvfølgelig var nødsaget til at besøge. Lad os bare konkludere, at det ikke kun var regningen til mekanikeren der blev fircifret...







lørdag, maj 19, 2012

Sko, Sko & Sko

Så blev det prinsessens tur til at få nye sko, og det blev til hele tre styk af slagsen:

Et par løbe-stærkt-sko (købt i Paw sko)
Et par lyse-sko (købt i Skoringen)
Et par ballerina-sko (købt i H&M)

... behøver jeg at sige, at der er liv og glade dage på matriklen






torsdag, maj 17, 2012

Status på gulvtæppe - part II

Gulvtæppet er endnu ikke helt færdigt, men måler i skrivende stund en 80 cm. i diameter og jeg har stadigvæk nogle runder tilbage af hver farve. Jeg syntes selv at det er blevet super fint med alle de farver, det krøller dog en lille smule, med jeg har heller ikke fået dampet det endnu.




søndag, maj 13, 2012

Mors dag!

Uhhh, hvor er det dog bare skønt -  en hel dag dedikeret kun til os mødre ;D

Jeg er blevet beriget med både et længe ønsket staudebed og en skøn blå hortensia, som blot lige skal plantes i en fin krukke og placeres perfekt på terrassen, så jeg kan nyde den hele sommeren.

Staudebedet er dog ikke helt på plads, da der lige var lidt flere kvadratmeter end vi havde kalkuleret med, også mangler der nogle opstammet træer (pt. er den afbrækket gren på øverste billede stand-in for et af dem).



fredag, maj 11, 2012

Anna Møffe - 1/2 år

Pyha, tænk at det allerede er et halvt år siden, at min lille Anna Møffe kom til verden - og sikke en dag d. 11.11.11, manden stod ellers og heppede i fodenden, men mine kræfter var få, så klokken fik slået 11.17 før hun så dagens lys (tæt på at det blev til "straight A´s" ;D) - men hvem hænger sig egentligt i minutter. 
Nu er hun så som sagt blevet et halvt år, og har allerede sine egne meninger om mad, putteritualer og babymode (eller det formoder jeg ihvertfald, da hun som regel altid gylper på de samme sæt tøj). Hun mestre disciplinen "rulning-fra-mave-til-ryg og fra-ryg-til-mave" til ug, kryds og slange., og har da også været en tur oppe på knæene. Hun forguder sin søster og alt hvad hun gør er bare sjovt - hun er den fødte fan!
Selvom det er lidt klicheagtigt og at der er en lille fare for, at jeg lyder som min mor, så har jeg glemt hvor hurtigt det går med de kære små og jeg husker mig selv på , at jeg skal nyde hvert minut med dem, for de kommer ikke igen.

onsdag, maj 09, 2012

Tre & ET HALVT år

Ja, det var så igår, at min datter officielt kunne kalde sig for en tre og ET HALVT år gammel lille prinsesse. Vi havde en rigtig dejlig dag og prinsessen fik sin yndlingsret: lasagne med flute. Jeg kom sådan til at tænke på sangen fra "Alice i eventyrland" hvor de holder ikke fødselsdags theselskab "....og slet, slet ikke tillykke - til mig? Til dig!....". 
Det er forresten også min ikke fødselsdag i dag.


mandag, maj 07, 2012

Viggo Rosenkål

En sød, dejlig og smånusset bamse, der går på tur mellem børnene i Freya Krudts børnehaven - og denne gang var det Freyas tur til at have ham med hjem. Det er sjovt at se hvordan de små poder værner om den lille bjørn og tager ham med overalt. Viggo Rosenkål må føle sig som en en lille konge, for han bliver båret rundt, krammet, nusse, kysset og er hovedperson i et hvert godt teselskab. Viggo Rosenkål har da også været lidt rundt her i storbededags ferien, først var på fremvisning i Greve, siden på planteskole, så et smut forbi mormor og bedstefar og tilsidst med på en cykeltur til bageren, hvor han helt personligt valgte et laksefarvet kys, som Freya var så behjælpelig med at spise. Nu er det så blevet mandag igen og Viggo Rosenkål er kommet tilbage til børnehaven - vi siger tak for denne gang og glæder os til han kommer på besøg igen.

(Viggo Rosenkål & Ib)

fredag, maj 04, 2012

Status på projekt "Gulvtæppe"

Jeg troede egentlig, at jeg havde fået låst mig fast på farverne, men må indrømme at jeg nok blevet grebet lidt af stemningen og solens dejlige stråler da projektet gik i gang - for der er både blevet suppleret med en  lilla og en limegrøn. Nogle helt vildt fine farver, men en smule for festlige til de møbler og nuancer jeg havde forestillet mig, der skulle præge Anna Møffes værelse. Det vil derimod passe helt perfekt inde på min ældste datter, Freya Krudts værelse og heldigvis har hun allerede spurgt, om det ikke godt må komme derind - og jo, det ønske skal nok blive opfyldt ;D

Det er endnu ikke helt færdigt...




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...