søndag, april 29, 2012

Weekend, Weekend


Det har været en helt fantastisk weekend, der har stået i børnenes tegn - og måske også lidt moderens, da fredagen startede med et smut i Lyngbycentret til lidt shopping. Freya Krudt blev hentet senere på dagen og var i sit es, da hun havde en legeaftale og glæde sig til at vise sit værelse frem. Moderen og jeg deler samme interesse for hækleri, så vi fik talt en masse og fastmasker og stangmasker, mens ungerne glædeligt hoppede rundt. Min mand og min aften sluttede  meget tidligt, da det endte med at vi begge faldt i søvn på hver vores børneværelse. 
Lørdagmorgen var hele familien MEGET udhvilet og klar på en tur til Experimentariet: her skulle vi se på en udstilling om vand, sæbebobler og kriblekrable. Vi var ikke sikre på om det ville fange vores ældste datters interesse, men da vi efter 3,5 time og et par tørre bluser fattigere stadigvæk rendte rundt derinde, måtte vi konkludere at der var et hit. Hun var især vild med de store sæbebobler og "legelandet". 
Søndag var der tøse roadtrip til "landet", hvor vi skulle besøge moster Lotte, onkel Glenn, Liv, Niclas, Hunden Barney, Katten Tarzan og alle fiskene. Krudt ELSKER dyr og det var et glædelig gensyn at se dem alle. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...